(update: foto’s: http://123rebels.nl/hardcore-fighters/ )

Wij the Rebels van Nederland 3 zijn trots om te mogen zeggen dat op 2 februari Nederland 3 de Battle Zone is van de Harcore Fighters.

Dit moet je niet missen, want alleen al door te komen steun je een goed doel.
Hardcore Fighters begon als een idee van Martijn van Langen, Laurens Wijers, Lucas Majoor, David Prins en Pieter Ouwerkerk, en het is uitgegroeid tot een hecht collectief geworden van artiesten, organisatoren en promoters die hun steentje bij willen dragen op een manier waarin zij allen goed zijn, met muziek en evenementen.
Zij zijn geen doktoren of onderzoekers, zij zijn wel mensen die weten wat deze ziekte met iemand kan doen, wat voor invloed dit kan zijn op een gezin, een familie, een vriendenkring of een gemeenschap.
Als Hardcore Fighters willen zij het onderzoek naar kanker helpen met de donaties en inkomsten vanuit alle acties van dit project en doen dit uit vrije wil om iedereen die aan het vechten is tegen deze dodelijke ziekte te steunen door te laten zien dat zij niet vergeten worden in hun gevecht voor het leven en herdenken we onze dierbaren die gevallen zijn in deze strijd.
De Hardcore Fighters geven openheid van zaken zoals inkomsten en gemaakte kosten, de inkomsten worden gedoneerd aan Fight Cancer, een onderdeel van het KWF. Info: https://www.facebook.com/fightcancernl
Hardcore Fighters
This is for the brave who are stil fighting.
This is in memory for the fallen angels in the sky.
This is Hardcore against evil.
This is our way to fight.
Are you with us?