Zaterdag 1 juni organiseert Nederland Drie een benefiet avond voor PXE. Michael de Bruin, al 30 jaar actief als vrijwilliger in het jongerenwerk, eerst bij OIKOS en nu nog bij Nederland Drie, lijdt aan PXE. Helaas moet hij nu, vanwege deze nare zeldzame ziekte, stoppen met dit vrijwilligerswerk. Om hem te bedanken en meer onderzoek mogelijk te maken naar een mogelijk medicijn tegen PXE organiseert Nederland Drie deze benefiet avond. De entree bedraagt 10 euro per persoon, dit is tevens uw donatie aan de Stichting PXE-Fonds want de 3 bands die gaan optreden doen dit belangeloos.

Het wordt een fantastische avond! U komt toch ook?

Zaterdag 1 juni 2019
Van 20.30 uur – 03.00 uur
Locatie Nederland Drie, Lange Spruit 84, Wateringen
Entree: 10 euro p.p. (dit is uw donatie aan Stichting PXE-Fonds)